[vc_row][vc_column width=”2/3″ el_class=”witblok”][vc_column_text]

Toegangscontrole en paslezersystemen

Toegangssystemen van XPR

XPR Toegangscontrole biedt veel verschillende beveiliging oplossingen in toegangscontrole op basis van de volgende bedieningspanelen :
Naast een duurzame en betrouwbare oplossing onderhuids, heeft XPR ook gedacht aan een mooi design en uitgebreid kleurenpallet.
Een goed voorbeeld hiervan is de minirange die volledig in metaal uitvoering en anti vandaal leverbaar is, om twee systemen in één
op- of inbouw behuizing te plaatsen.

Codeklavieren

Bij een codeklavier/codepaneel kunt d.m.v. een zelf op te geven / geheime code, toegang verlenen aan degene die de code heeft.
De code is eenvoudig door u zelf te wijzigen, daarnaast is er een optie om een zgn eenmalige / random dag code te creëren.

Aanraakschakelaars

Met een aanraakschakelaar kunt u d.m.v. het daadwerkelijk indrukken van de schakelaar een deur open sturen.
Aanraakschakelaars zijn zowel in- als opbouw verkrijgbaar en de meeste hebben de mogelijkheid om het toetsenbord optioneel te verlichten.

Kaartlezers

Kaartlezers zijn lezers die door een vooraf geprogrammeerde kaart toegang kunnen verlenen. U hoeft alleen de kaart in de buurt van de lezer te houden.
Op de kaart kunt u bijvoorbeeld tijden programmeren, wanneer de bezitter van de kaart wel of niet gebruik mag maken van de toegang.

Proximityschakelaar

Lijkt op de kaartlezer, echter is de kaart vervangen door een zgn druppel of badge. U hoeft alleen de druppel of badge in de buurt van de lezer te houden.
Ook op deze druppel of badge kunt u bijvoorbeeld tijden programmeren, wanneer de bezitter van de kaart wel of niet gebruik mag maken van de toegang.

Vingerafdruk ( Biometrie )

Het voordeel van deze vingerafdruk toepassing is dat u geen kaart, druppel en/of badge nodig heeft. U kunt meerdere vingers per persoon inlezen, om een
goede werking te garanderen.

[ssba][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”witblok”][vc_column_text]

Neem contact met ons op

[contact-form-7 id=”4″ title=”contactform”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]